11/2019 |
|
18.11.19 |
|
יואב בכר. סמנכ''ל התאחדות המלונות |
|
דברי פתיחה וברכה |
18.11.19 |
|
שמוליק מרקוס-מנהל הקורס |
|
סקירת נושאי הקורס |
18.11.19 |
|
ליאון אביגד-בעלים רשת מלונות בראון |
|
מרצה אורח - מגמות חדשנות במזון ומשקאות |
25.11.19 |
|
שמוליק מרקוס |
|
ניהול התפעול. עקרונות בניהול תפעולי. פיתוח ושימור סטנדרטים, צק ליסטים לניהול מוקדי מזון ומשקאות |
|
12/2019 |
|
02.12.19 |
|
רונן לוי |
|
בקורת מזומ''ש. תמחור מתכונים, עצי מוצר |
16.12.19 |
|
רונן לוי |
|
בקורת מזומ''ש. דוח''ות סוף חודש. עלות מזון ומשקאות ברוטו נטו. |
23.12.19 |
|
רונן לוי |
|
מבחן בנושא בקורת מזון ומשקאות
|
30.12.19 |
|
טלי גלזר |
|
מכירות אירועים. משא ומתן, כללי תמחור, דף סגירה. |
30.12.19 |
|
אילן בן חקון - מנכ''ל מלון הרודס ת''א. |
|
הרצאת אורח. מזון ומשקאות וחשיבותו לקידום המוצר התיירותי. |
|
01/2020 |
|
06.01.20 |
|
טלי גלזר |
|
תפעול אירועים. סגנונות אירועים. תכנון אולם, סוגי ישיבה, צורות הסעדה. |
06.01.20 |
|
מנהלים מובילים בענף המלונאות |
|
פאנל מומחים בנושא חדשנות במזון ומשקאות |
13.01.20 |
|
פרטים בהמשך |
|
סיור קולינרי חוויתי |
20.01.20 |
|
טל גנץ |
|
ניהול תחום היין. בניית תפריט וניהול מנגנון יין למחלקות. ניהול חוויית אורח באמצעות יין. |
27.01.20 |
|
ד''ר נועם סנדר |
|
תברואה, בטיחות מזון וניהול שרותי מטבח |
|
|
|
|
|
|
02/2020 |
|
03.02.20 |
|
שמוליק מרקוס |
|
יחסי גומלין בין מנהל מזון ומשקאות לשף ראשי. חשיבות ההבנה ביסודות הקולינריה, דיני כשרות וחוקי משרד הבריאות בנושא תקנות בתי אוכל. |
10.02.20 |
|
יעל אנגלר |
|
מזון ומשקאות בעידן הדיגיטל והרשתות החברתיות |
17.02.20 |
|
יואב בכר |
|
דיני עבודה, הסכם קיבוצי בענף המלונאות. |
17.02.20 |
|
שמוליק מרקוס |
|
חזרה על נושאי הקורס |
24.02.20 |
|
|
|
מבחן סיום |
02.03.20 |
|
|
|
טקס סיום וחלוקת תעודות. |
|
|