מיקומך באתר: נושאי הלימוד ורשימת המפגשים
 

11/2019

18.11.19 יואב בכר. סמנכ''ל התאחדות המלונות דברי פתיחה וברכה
18.11.19 שמוליק מרקוס-מנהל הקורס סקירת נושאי הקורס
18.11.19 ליאון אביגד-בעלים רשת מלונות בראון מרצה אורח - מגמות חדשנות במזון ומשקאות
25.11.19 שמוליק מרקוס ניהול התפעול. עקרונות בניהול תפעולי. פיתוח ושימור סטנדרטים, צק ליסטים לניהול מוקדי מזון ומשקאות
 
 

12/2019

02.12.19 רונן לוי
בקורת מזומ''ש. תמחור מתכונים, עצי מוצר
16.12.19 רונן לוי בקורת מזומ''ש. דוח''ות סוף חודש. עלות מזון ומשקאות ברוטו נטו.
23.12.19 רונן לוי מבחן בנושא בקורת מזון ומשקאות
30.12.19 טלי גלזר מכירות אירועים. משא ומתן, כללי תמחור, דף סגירה.
30.12.19 אילן בן חקון - מנכ''ל מלון הרודס ת''א. הרצאת אורח. מזון ומשקאות וחשיבותו לקידום המוצר התיירותי.
 
 

01/2020

06.01.20 טלי גלזר תפעול אירועים. סגנונות אירועים. תכנון אולם, סוגי ישיבה, צורות הסעדה.
06.01.20 מנהלים מובילים בענף המלונאות פאנל מומחים בנושא חדשנות במזון ומשקאות
13.01.20 פרטים בהמשך סיור קולינרי חוויתי
20.01.20
טל גנץ ניהול תחום היין. בניית תפריט וניהול מנגנון יין למחלקות. ניהול חוויית אורח באמצעות יין.
27.01.20
ד''ר נועם סנדר תברואה, בטיחות מזון וניהול שרותי מטבח



 
 

02/2020

03.02.20 שמוליק מרקוס יחסי גומלין בין מנהל מזון ומשקאות לשף ראשי. חשיבות ההבנה ביסודות הקולינריה, דיני כשרות וחוקי משרד הבריאות בנושא תקנות בתי אוכל.
10.02.20 יעל אנגלר מזון ומשקאות בעידן הדיגיטל והרשתות החברתיות
17.02.20
יואב בכר
דיני עבודה, הסכם קיבוצי בענף המלונאות.
17.02.20 שמוליק מרקוס חזרה על נושאי הקורס
24.02.20
מבחן סיום
02.03.20

טקס סיום וחלוקת תעודות.
 
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח