מיקומך באתר: נושאי הלימוד ורשימת המפגשים
 
11.12.18 יואב בכר דברי פתיחה
11.12.18 שמוליק מרקוס מזון ומשקאות במלונות ישראל
18.12.18 איילה שומר המנהל כמאמן. הכרת כלים אימוניים לניהול, שימור והעצמת צוות, שימור ופיתוח דור עתיד.
25.12.18 שמוליק מרקוס ניהול התפעול. מחלקת מזון ומשקאות.
 
 
1.1.19 איילה שומר
מנהיגות בניהול. הכרת סגנונות ניהול, זיהוי הסגנון האישי, הכרת שבעת ההרגלים של אנשים אפקטיביים במיוחד.
8.1.19 שמוליק מרקוס מכירת מזון ומשקאות.
15.1.19 רונן לוי בקורת מזון ומשקאות. תחלופת מלאי, ניהול מלאי
22.1.19 רונן לוי בקרות מזון ומשקאות. קביעת מחיר מנה, תמחור מנה, מזנון ואירוע.
29.1.19 שמוליק מרקוס חשיבה עסקית במזון ומשקאות.
 
 
5.2.19 שמוליק מרקוס/טל גנץ סיור מקצועי - מלון אלמא, יקב רקנאטי, מבשלת בירה אלכסנדר.
12.2.19 אבי שטייניץ יסודות הקולינריה. בשר, דגים, עופות. דיני כשרות
19.2.19 טל גנץ ניהול יין. בניית מנגנון ותפריטי יין למחלקות, יצירת חווית לקוח באמצעות יין.
19.2.19
אילן בן חקון
מנכ"ל מלון הרודס
הרצליה
הרצאת אורח. מזון ומשקאות ותרומתו למוצר התיירותי.
26.2.19
טל גנץ הבר הקלאסי והכנת קוקטיילים.
26.2.19 ירון ליברמן מנכ"ל
מלון נורמן
הרצאת אורח. מזון ומשקאות ותרומתו למוצר התיירותי.
 
 
5.3.19 ד"ר נועם סנדר תברואה ובטיחות מזון, מניעת ליקויים, Haccp, שיטות הדרכה והגברת מודעות.
5.3.19 נאווה רוזנפלד מגמת הבריאות, טבעונות, הימנעות מלקטוז, הימנעות מגלוטן.
12.3.19
יואב בכר
דיני עבודה, הסכם קיבוצי.
12.3.19 שמוליק מרקוס חזרה על נושאי הקורס ומבחן.
19.3.19
סיכום קורס.
19.3.19

טקס סיום וחלוקת תעודות.
 
יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח