מיקומך באתר: דף הבית

ניהול מזון ומשקאות הוא מהחשובים שבתפקידי הניהול בתחום האירוח. ניהול איכותי של שרותי מזון ומשקאות תורם תרומה משמעותית לתדמיתו ומיצובו של המלון ומהווה ראי ליכולותיו המקצועיות ולרמת הסטנדרטים המונהגים בו.

"F&B התוכנית למנהלי מזון ומשקאות" הינה פרויקט משותף להתאחדות המלונות בישראל וחברת Restotel של שמוליק מרקוס אשר משמש כמנהלה המקצועי של התוכנית.

הצטרפו לעשרות הבוגרים שרכשו מיומנות והכשרה לתפקיד מנהל/ת מזון ומשקאות.

בוגרי התוכנית זכאים לתעודה של האגף להכשרה מקצועית במשרד התיירות



קורס חדש נפתח!!!
החל מ - 11.12.18
ימי שלישי
בין השעות 16:00-20:30
במשרדי התאחדות המלונות תל אביב.
7,500 ₪+ מע"מ למלונות חברי ההתאחדות.




יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח