מיקומך באתר: ארכיון >> קורס מנהלי מזון ומשקאות 30.11.11 >> דף בית

ניהול מזון ומשקאות הוא מהחשובים שבתפקידי הניהול בתחום האירוח.

ניהול איכותי של שרותי מזון ומשקאות תורם תרומה משמעותית לתדמיתו ומיצובו של המלון ומהווה ראי ליכולותיו המקצועיות ולרמת הסטנדרטים המונהגים בו.

תעשיית המזון והמשקאות בעידן החדש מספקת מוצרים ופתרונות מתקדמים ביותר, ולצד תנופה עצומה בחשיפת לקוחות לתחום הבילוי, הפנאי והקולינריה, הופך ניהול המזון והמשקאות למקצוע מאתגר הדורש לא רק יכולות ארגוניות גבוהות אלא גם הבנה ומומחיות בתחומים מקצועיים רבים.

F&B התוכנית למנהלי מזון ומשקאות תעסוק בנושאי העצמת מיומנויות הניהול לצד עיסוק בעולם תוכן מקצועי (אלכוהול ויין , אפייה, בשר, קפה ועוד) ברמה הגבוהה ביותר.

מנהלה המקצועי של התוכנית הוא שמואל (שמוליק) מרקוס, בעל נסיון רב בניהול מזון ומשקאות במלונות המובילים בישראל ובשנים האחרונות בעליה של חברת הייעוץ RESTOTEL המלווה מלונות רבים ברחבי הארץ .







יעוץ ופיתוח עסקים בענף האירוח