התוכנית למנהלי מזון ומשקאותF&B הוא הקורס הראשון מסוגו הנערך בישראל ומיועד למנהלי מזון ומשקאות ומנהלים בכירים העוסקים בניהול מזון ומשקאות במלונות. הלימודים מורכבים מקורסים ומפגשי העשרה עם טובי המומחים בתחום במגוון נושאים אשר יסייעו למשתתפים להגדיל את רמת הידע שלהם ולרכוש כלים עוצמתיים לשיפור יכולותיהם המקצועיות והניהוליות. הלימודים מתנהלים בקצב אינטנסיבי ומתמקדים בנושאים החשובים ביותר במקצוע. נושאי הלימוד מועברים על ידי מרצים אשר עוסקים יום יום בנושאים ניהוליים ומקצועיים בשילוב הרצאות אורח של מנהלים בכירים בתעשיית האירוח. הלמודים יתקיימו אחת לשבוע בשעות אחר הצהריים במכללת לוינסקי לחינוך תל אביב משך כל מפגש הינו כארבע שעות אקדמיות. הקורס הקרוב יחל ב 30.11.11 ויימשך כארבעה חודשים רצופים, עלות הקורס למשתתף 9,000 ₪ כולל מע"מ. תנאי הקבלה הינם נסיון מעשי וניהולי וראיון קבלה. מלאו פרטיכם כאן ואנו נחזור אליכם בהקדם. |
|